PRAVILNIK PONAŠANJA KK FLASH


KK Flash ne bi bio ono što danas jeste, da se svi njegovi članovi, počev od uprave kluba i trenera, nisu pridržavali pravila ponašanja kakav zahteva jedan sportski kolektiv. Zarad još efikasnijeg funkcionisanja kluba, od svih naših igrača zahtevamo sledeće:

Dolazak na trening 15 minuta pre početka
Svi igrači su u obavezi da na vreme budu spremni za trening, u sportskoj opremi prilagođenoj košarkaškom treningu, iz tog razloga smatramo da je bitno da se igrač pojavi 15 minuta pre početka treninga.

Obavestiti trenera o kašnjenju ili nedolasku
Svi naši treneri rade po unapred pripremljenom planu treninga, a za takav način rada, bitna je informacija o mogućem izostanku sa treninga. Opravdana kašnjenja na trening su ona, kada je trener obavešten o njima, sve ostalo smatramo neopravdanim kašnjenjima, tako da trener ima mogućnost da odstrani igrača koji je zakasnio, a nije ranije obavestio trenera o tome.

Plaćanje članarina
Svi članovi KK Flash-a, u obavezi su da svoje mesečne članarine izmire do 20.u istom mesecu. Ukoliko članarinu nije moguće izmiriti u dogovoreno vreme, roditelji su u obavezi da trenere obaveste o novom datumu uplate.

Prisustvo na utakmicama
Igrači i roditelji, u obavezi su da se na košarkaškoj utakmici u kojoj nastupa naš klub, ponašaju u skladu sa sportskim fair play-om. Za razgovore sa akterima utakmice (sudijama, delegatom, protivničkim trenerom i igračima), zaduženi su isključivo treneri.

Uspeh u školi
Svi naši igrači, u obavezi su da treneru, na kraju svakog tromesečja, donose ocene na uvid.