Vesti iz kluba

Borbeni kadeti hrabro do kvalitetne lige Beograda

Kadetska selekcija KK Flash koju sa klupe predvodi trener Miladin Stijović uspela je da posle nakon tri jake utakmice ostvari plasman u kvalitetnu ligu Beograda.

Pobedom na startu kvalifikacija nad ekipom KK Žarkovo rezultatom 55:63, kadeti KK Flash jasno su stavili do znanja da imaju samo jedan cilj, a to je prolazak u najviši rang takmičenja.


U drugoj utakmici protiv OKK Beograd, protivnik je od samog starta krenuo silovito i već posle nekoliko minuta stekao dvocifrenu prednost. Međutim, agresivnom odbranom i serijom brzih poena igrači KK Flash uspeli su da se vrate u meč i spuste razliku.

OKK Beograd je u par navrata ponovo dizao svoju prednost i na maksimalnih 16 poena prednosti, da bi serijom trojki KK Flash utakmica ušla u neizvesnu završnicu, jer je protivnik imao svega 4 poena prednosti. Na kraju slavila je protivnička ekipa rezultatom 69:73.

Treća utakmica odlučivala je ko dalje u kvalitetnu ligu, a našoj ekipi bila je dovoljna samo pobeda i samo sa jednim poenom razlike. Sjajnom igrom i željom, ostvarili su pobedu protiv ekipe KK Beovuk 72 rezultatom 40:55 i sa skorom 2-1 ispunili svoj cilj.

Prvi meč u kvalitetnoj ligi Beograda, naši kadeti igraju u nedelju 27.oktobra od 19:15h u hali Pinki protiv ekipe KK Zemun Fitofarmacija.

23 Oct 2019
  • Selekcija 2003